Interviurile Bucataras: Julie

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 3 Oct 2010, 23:55

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza
Interviurile Bucataras: Julie

Vesela, optimista si ambitioasa, asa se descrie Julie. Cititi mai departe interviul si descoperiti o alta fata minunata din gashk bucataras.ro

Capitolul despre Julie

1. 3 cuvinte care o definesc pe Julie?

Vesela, optimista, ambitioasa.

2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?

Mi-as lua copilul,sotul si o cutie cu chibrituri. Chibriturile ar fi foarte utile, fara copil nu as putea trai, iar sotul e expert in tehnici de supravietuire - nu ca l-as lua doar pentru asta :))...

3. Ce te face sa zimbesti?

Baietelul meu de 9 ani,Andrei.

4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?

Daca as da o petrecere ar fi una mare si as invita toti bucatarasii in frunte cu Marele Bucataras Sef!

5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?

Mi-ar placea sa merg la mare, dar pe alte meleaguri , mai frumoase.

Capitoul Julie in bucatarie

1. Care este mancarea ta preferata?

Imi plac mult pastele, gatite in orice fel. (spre disperarea sotului... )

2. Ce ai mancat si te-a uimit?

Fructe de mare. Am ramas uimita pt. ca nu aveau gustul pe care mi-l imaginam eu...adica mai bun.

3. Ce nu-ti place sa mananci?

Nu sunt foarte mofturoasa, in general nu-mi plac mancarurile foarte grase,dar nu pentru ca as tine la silueta...V-am spus doar ca am arderi intense..nu?!

4. Care este bautura ta preferata?

Cafeaua!

5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.

Mancarea are intotdeauna un gust mai placut daca o imparti cu cineva drag.

Capitolul Julie despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?

Cel mai comlex dictionar de retete culinare. Mie mi se pare foarte util.Este imposibil sa cauti ceva si sa nu gasesti.

2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?

Ar fi mai multe, dar in ultimul timp mi-a atras atentia Adi Hadean.

3. Cit timp dedici paginii tale din bucataras.ro pe zi?

O ora- doua pe zi.As vrea eu sa-i dedic mai mult dar nu prea am cum...mai ales de cand e Andrei in vacanta...nu prea mai gasesc locul liber la calculator...

4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?

finebaking.blogspot.com

5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?

“Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului.Daca iti place ceea ce faci,vei avea succes.”

Capitolul Bucataras.ro

Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro.

1. Este, de departe, cel mai vesel site!

2. Foarte util si usor de accesat.

3. Cu un design atragator. As spune in plus ca bucataras.ro este site-ul unde intru sa-mi gasesc prietenii si sa-mi iau in fiecare zi portia de buna dispozitie.

Cu prietenie, Flori.

Comentarii (20)

13.10.2010, 11:36

Flori,mai tarziu dar am gasit interviul tau. Efectul a fost la fel de placut,esti o fata minunata si un bucataras deosebit,felicitari

19.10.2010, 18:21

Felicitari pentru interviuiti doresc sa ramai mereu vesela si obtimista ca acum

LUK

LUK
23.02.2011, 17:35

felicitari pentru interviu

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!