Lamaia

Postat de karla in Fructe pe 14 Apr 2013, 14:41

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza
Lamaia

In primul rand ,acest fruct poate fi folosit ca si masca de fata .Aceasta masca ajuta la disparitia cosurilor si se poate realiza foarte usor 2 linguri apa + 2 linguri zeama de lamaie si o lasi sa actioneze aproximativ  30 min.

In al doilea rand,aceasta poate fi folosita pe unghii,pentru albirea acestora si regenerare ,aplicati cu o pensula de oja zeama de lamaie si incercati sa nu va spalati timp de 2-3 ore.

In al treilea rand,zeama de lamaie este foarte buna pentru intarirea parului si stralucirea acestuia ,amestecati zeama de lamaie si cocos in cantitati egale si aplicati pe par si lasati 30 min dupa care spalatil cu sampon .

In al patrulea rand, acesta zeama ajuta si la slabit .Beti zeama de lamaie in fiecare zi ,iar daca nu puteti sa o beti goala adaugati si apa plata ,dar in nici un caz sa nu adaugati indulcitori,veti vedea rezultate imediate

 

Comentarii (8)

08.05.2013, 19:11

31.05.2013, 13:59

01.06.2013, 19:41

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!