Mix de condimente pentru vin fiert

Postat de Dana_Retetegg in Condimente pe 4 Ian 2012, 22:00

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza
Mix de condimente pentru vin fiert

Am folosit:

  • coaja de portocala (taiata cuburi/ rasa), 1 lingurita zahar vanilat, scortisoara pudra, scortisoara baton, nucsoara, ghimbir, cuisoare.


Mixul de condimente se adauga peste vin cand aceasta incepe sa fiarba, apoi se opreste focul si se pune un capac.

Dupa 6-7 minute servim o cana de vin fiert si stam la un film la caldurica. Eu asa as zice ca-i ideal!

Comentarii (13)

07.01.2012, 22:04

13.12.2012, 10:15

a venit iarna asa ca vreau asa ceva

13.12.2012, 11:24

Daa, si eu as bea tot mai des vin fiert, mai ales cand vad zapada de afara

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!