Pachetelul de scoala de la Delaco si-a desemnat cistigatorii din saptamina 4!

Postat de Bucataras in Concurs pe 3 Sep 2012, 20:20

Articol pe placul a 24 bucatarasi
comenteaza

 Cum MC Stefanuc inca se balaceste pe plajele Greciei, sucind la cei 4 ani ai sai ochii tuturor gagicilor din jur, am apelat din nou pentru tragerea la sorti la serviciul random.org. Iata ce a decis calculatorul in tragerea la sorti. Cistigatorii sint: eduard_09, alldaycooking si rocsi_1612.

Fiti pe faza! Zilele acestea vom prezenta cistigatorii premiilor finale!

Comentarii (41)

06.09.2012, 21:52

Multumesc mult!

06.09.2012, 22:06

Si cand publicati ultimii 10 castigatori ca astazi ar fi trebuit sa fie extragerea????????????

07.09.2012, 17:54

OK

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!