Parada barbatilor si cvadruplu interviu amuzant de Ziua Barbatului

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 9 Mar 2017, 12:14

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza

Avem barbati pe Bucataras.ro si ne mandrim cu ei! Asa ca trebuie sa ii sarbatorim. ;)

Acesta este motivul pentru care astazi debuteaza parada barbatilor pe Bucataras.ro:

Bucatarasii dintre noi pe care nu i-am descusut inca, au primit astazi prin email o invitatie din partea mea de a raspunde interviului nostru ;). Pana la sfarsitul lunii, vreau sa publicam toate interviurile lor, pentru ca demult vrem sa ii cunoastem si mai bine, iar acum este ocazia perfecta. Ii invitam pe scena pe acesti rasfatati deghizati in zmei care sunt barbatii (dintre care eu sunt cel d-intai), sa defileze cu gandurile si parerile lor sincere, pe care suntem nerabdatori sa le aflam :). Fetelor, pregatiti galeria si aplauzele la scena deschisa!

Dar... pana atunci va propun un remix amuzant al interviurilor bucatarasilor reprezentanti ai sexului puternic pe care am avut deja bucuria sa ii intervievez.

Preluand ca sursa interviurile lor, Motan la Oale, Mutulica, Padre si Alex Teacher, ne-au “raspuns” la niste intrebari legate de etern iubita femeie.

Iata ce ne-au declarat acesti patru bravi si harnici bucatarasi, e adevarat ca am preluat raspusurile legat la ochi si s-ar putea sa mai fi incurcat ceva pe ici, pe colo, nu stiu! :)) In plus, e posibil ca nici munca la cele 44 de pahare sa nu fi ajutat. :))

Ce stiu absolut sigur, este ca astea sunt chiar cuvintele bucatarasilor nostri, asta au declarat, asta scriu si eu aici (puteti verifica, nu am schimbat nicio virgula)! :)))

*Mentionez ca acest interviu este o parodie, ca este recomandat bucatarasilor cu simtul umorului si ca va poate afecta... abdominal :))).

 

  1. Sa ne cunoastem mai bine, cine esti si de unde vii:

Motan: Roscata cu ochii verzi, inteleapta, frumoasa, intelegatoare, vesela, gingasa.

Mutulica: De multe ori nu tin minte.

Padre: Nu ştiu ce să zic… Aş zice totuşi că pastrama la ceaun, ca să fie şi ceva concret.

Alex: Mama are si o vorba – “intreaba Google”.

 

  1. Cum ai ajuns in comunitatea Bucataras:

Motan: Am pus de o ciorba de fasole uscata dupa ce venisem acasa dintr-o tura de noapte.

Mutulica: Nu pot sa spun exact cand s-a intamplat lucrul aceasta, pentru ca a fost un fenomen care a actionat impotriva propriei vointe si s-a infiltrat insidios in celulele mele, fara ca eu sa fiu capabil sa constientizez procesul.

Padre: Am lăsat o mâncare pe foc până a ajuns la stadiul de scrum, plecând afară la alte treburi. Nimeni nu-i perfect, nu?

Alex: M-a inscris o colegă.

 

  1. Ieri am marcat ziua femeii. Ce iti place cel mai mult la o femeie:

Motan: Incapatanarea si disecarea firului in patru.

Padre: Complicată problemă. Probabil că logoreea…

Mutulica: Nu mai am nimic interesant de declarat.

Alex: Sa se uite la lectiile mele.

 

  1. Care e “reteta” cu care impresionezi o femeie:

Motan: Nu am o reteta anume. Un success garantat am avut intodeauna cu muraturile de orice fel.

Padre: Adică să zic doar un fel? Păi asta-i cenzură curata.

Mutulica: Foarte multe sunt principale, iar unele mai pricipale decat altele.

Alex: Prima lectie este “ cum se toaca” pentru ca toata lumea ar trebui sa stie asta. Cu un pic de practica si niste indicatii precise.

 

  1. Ce cadou crezi ca s-ar potrivi cel mai bine unei femei?

Motan: Barbatul ideal (poate sa fie altul decat mine???).

Padre: Ciorbele de post, ciorba de burtă, cârnaţii de casă, jumările de ou amestecate cu cele de porc, drobul de miel, varza nouă, sărmăluţele de orice fel şi plăcinta cu mere.

Mutulica: O sticla de bere in mană.

Alex: Sa gătim impreună macar o seară pe săptamană.

 

  1. In incheiere, ce ganduri ai dori sa transmiti femeii, asa in general?

Motan: Fă acum ca nu se stie daca mai poti mai tarziu.

Padre: la prăjitul cărnii ce se va pune la cazan (la untură) în recipientul de prăjit (ceaun) să se pună şi o ceapă, pentru a nu râncezi untura.

Mutulica: Principalul obstacol in calea fericirii barbatilor este tocmai aceasta ”femeie ideala “.

Alex: Sunt un om de incredere, te poti baza pe mine, nu obisnuiesc sa dezamagesc si mi-as da si haina de pe mine.

 

 

 

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii (23)

Ina

Ina
10.03.2017, 21:11

)))

13.03.2017, 17:48

Costel, cum sa nu iti fi trimis email, ai si raspuns asa frumos ca mai sus, am dat si sursa, e reproducere cuvant cu cuvant din interviul tau deja existent ). Spune tu, Ina, nu asa a declarat? )

Ina

Ina
13.03.2017, 18:43

Aaaaa, eu l-am derutat si l-am pus sa caute in mail, nu am citit ca-i vorba doar de cei "nedescusuti" )))))))))

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!