Pentru pasionatii de gastronomie

Postat de alinutza1983 in Bucataras in oras pe 15 Oct 2010, 21:51

 Ce faci cand esti pasionat de gastronomie, ai calatorit si ai mancat prin toate colturile lumii si dispui de un minimim de capital pentru o afacere in domeniu? Prima tentatie ar fi sa iti deschizi un restaurant. Raluca Ichim a avut alta idee insa - cursuri de gatit pentru pasionati.

 

Preturile cursurilor pornesc de la 150 lei de persoana si merg pana la 290 lei, in functie de notiunile prezentate, preparatele gatite si dificultatea meniului realizat. De exemplu, un " morning cooking " tematic cu sushi , de 90 min , ce are incluse degustarea, racoritoarele , cafeaua si brosura cu retetele prezentate costa 160 lei, in timp ce un curs de weekend de 3 ore, unde clientii invata sa pregateasca diferite meniuri sofisticatw, precum supa de sparanghel cu scoici si lavanda , antricot de vita, cartofi macaire cu trufe , hribi si mojo verde si mousse de ciocolata alba cu masline negre, incluzand de asemenea , degustarea, racoritoarele, cafeaua, vinul si brosura, ajunge la 290 lei. Fiecare cursant care aduce cu el un al doilea beneficiaza de o reducere. De asemenea, exista posibilitatea incheierii inor abonamente, cu discount fata de pretul initial.

 

Bucatarul- profesor este chef-ul Daniel Wendorf; acesta nu are o misiune tocmai usoara, deoarece multi dintre clienti, desi amatori in arta gatitului, au notiuni de gastronomie, bloguri culinare, au calatorit si au participat la cursuri asemanatoare in strainatate, astfel ca Daniel trebuie sa ii surprinda mereu cu lucruri noi, sa le dezvaluie " secrete" , sa le propuna retete inedite.

Comentarii (1)

02.11.2010, 13:52

unde au loc cursurile???

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!