Pizza Bocconcini

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 27 Mar 2013, 10:29

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
Pizza Bocconcini

Iata o reteta gustoasa de mici pizze Bocconcini:

Pizza a devenit un produs principal al business-urilor cu mancare la domiciliu sau al unor restaurante, fiind o alegere gustoasa si accesibila oricui, in acelasi timp. Astfel, afacerile gastronomice cu pizza beneficiaza de un succes fulminant, mai ales daca sunt insotite si de posibilitatea comenzilor pentru pizza online.

Putini stiu insa, ca pizza este, de asemenea, o mancare extrem de sanatoasa cand este gatita cu ingrediente benefice pentru sanatate.

Va prezentam o reteta de pizza Bocconcini.

Ingrediente:

    aluat de pizza

    100 grame crenvusti

    piure de tomate

    250 grame de mozzarella

    100 grame crenvusti

    1 ou fiert

    capere

    masline verzi

    un morcov

    masline negre

    2 felii de ardei gras avand culorile diferite

    oregano

 

Mod de preparare:

Aluatul de pizza se pregateste cu o jumatate de kilogram de faina, un plic de drojdie, ulei, sare si apa (circa un pahar). Aluatul se va framanta aproximativ 20 de minute dupa care se va lasa sa creasca pentru o ora, in final intinzandu-se astfel incat sa aiba 1-2 centimetri grosime.

In continuare, morcovul trebuie fiert timp de cinci minute, la fel si celelalte ingrediente taiate in prealalbil.  

Se foloseste presa pentru a taia aluatul sub forma de discuri care sa aiba un diametru de patru centimetri.  

Cu ajutorul unei furculite se fac niste gaurele mici, dupa care se decoreaza totul cu ingredientele care au fost fierte, adaugandu-se putina sare si oregano proaspat.

Fiecare pizza se aseaza pe hartie pergament, dupa ce hartia a fost unsa in prealalbil.

In final, se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute la 200 grade Celsius.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!