Pizza Tonno Ciuff cu vin

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 5 Apr 2013, 10:13

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza
Pizza Tonno Ciuff cu vin

Va prezentam o reteta gustoasa de Pizza Tonno Ciuff cu vin.

Vinul, pe langa faptul ca poate fi baut, poate fi folosit si la gatit, in compozitia anumitor feluri de mancare. Indiferent ca este gatita acasa, servita la restaurant sau chiar daca sunteti adeptii comenzilor de pizza la domiciliu, aceasta reteta de pizza nu trebuie ratata sub nici o forma.

Ingrediente necesare:

 

  •     faina
  •     ulei
  •     1 ou
  •     drojdie
  •     lapte
  •     branza rasa
  •     1 conserva ton in ulei
  •     1 ceapa marisoara
  •     pasta de rosii
  •     sare, curry, piper
  •     masline
  •     zeama lamaie
  •     putin vin alb

 

Mod de preparare: Se face aluatul din faina, o canita lapte, ou, 2 linguri de ulei, drojdie, sare, putin zahar, la care se adauga 3 linguri mari de branza uscata sarata si rasa. Se framanta bine, dupa care se lasa la crescut 30 minute. In acest timp se toaca ceapa si se prajeste in uleiul conservei de ton pana ce devine cristalina. Se adauga un praf de curry apoi pasta de tomate, aproximativ 5 linguri. Daca e prea seaca compozitia, se mai adauga apa, dar nu prea multa. Se da astfel un clocot si se toarna tonul din conserva si un pahar de vin alb. Se mai da un clocot, dupa care compozitiia se pune pe aluatul intins si se lasa la cuptor 40 minute.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!