Prieteni, vă așteptăm în Casa Bucătărașilor!

Postat de Bucataras in Casa Bucatarasilor pe 24 Mai 2014, 16:00

Articol pe placul a 56 bucatarasi
comenteaza

Lumeeeee, lume! Vorba lui Cătălin, a venit momentul când a sosit clipa să vină vremea! 

Vă așteptăm! Când, unde, cum ... nu mai contează, nu? :)))

Simbata, 31 mai, incepind cu orele 11:00 va asteptam sa ne treceti pragul. Un fel de "poftiti la masa daca v-ati adus de-acasa" :))). Glumesc.

Astept saptamina viitoare mesaje private de la cei care doresc sa vina pentru a le comunica adresa.

PS. Mai jos iata cine va turna berea in pahare:

Pentru anumite fete dragute organizam si un "pic-nic", colea, in spatele casei :))

 

Comentarii (53)

31.05.2014, 11:39

Superba! Intalneala faina sa aveti!

31.05.2014, 13:58

Distractie placuta!

20.06.2014, 16:16

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!