Sarbatori linistite tuturor Bucatarasilor!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 24 Dec 2009, 20:40

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Dragii mei, va doresc Sarbatori linistite, un Craciun cu bucurii in sinul familiei si implinirea tuturor viselor voastre!

Bucataras.ro a fost un loc unde ne-am simtit bine, am impartasit bucurii si o parte din pasiunea noastra, am legat prietenii, ne-am sustinut cu o vorba buna si un sfat. Speram sa ramina acelasi loc cald si la anul.

Craciun fericit tuturor!

Comentarii (13)

25.12.2009, 07:47

Craciun fericit tuturor...

25.12.2009, 10:35

Fluturas, inseamna ca era f mare. Trimite-mi poza pe email te org sa vad despre ce e vorba

25.12.2009, 12:27

Craciun fericit tuturor!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!