Tipsuri in bucatarie...

Postat de - Andreea - in Tipsuri pe 15 Sep 2012, 17:01

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza
Tipsuri in bucatarie...
  • cind se bate albusul adauga o lingura de apa rece.se obtine o cantitate mai mare de spuma.
  • cartofii nu incoltesc daca pui alaturi citeva mere.
  • pentru a accelera fierberea carnii adauga o lingura otet sau zeama de lamiie.
  • se taie mai usor cascavalul daca se unge cutitul cu ulei.
  • nu se fierb ouale abea scoase din frigider.vor crapa.
  • daca introduceti cartofii fierti in apa rece citeva minute acestia se vor curata mai usor.
  • pireul este mai gustos daca se adauga brinza topita.
  • amestecati cartofii prajiti cu marar.vor fi deliciosi.
  • salata si legumele ramin proaspete daca sunt tinute in cutii de plastic clatite cu apa rece.
  • salata ofilita devine din nou proaspata daca in apa in care se spala se pune o lingura de zahar.dupa 10 minute este iar proaspata.
  • prajiturile sunt mai gustoase daca ungem tava cu unt sau margarina si nu cu ulei sau untura.
  • pentru un pilaf bun se pune 1 cana orez la 3 cani apa(supa).
  • daca mancarea e sarata se pun citeva felii de cartof crudsi lasam sa fiarba putin impreuna.
  • galbenusurile frecate cu putina sare inainte de a fi puse in aluat vor da cozonacului o culoare aurie.
  • ciupercile se tin in frigider in punga de hirtie.in cea de plastic se inmoaie.
  • ciupercile se spala doar inainte de a fi gatite.

Comentarii (5)

15.09.2012, 21:33

ma duc sa pun ciupercile in punga de hartie

22.09.2012, 01:03

mm destul de interesant .....

22.12.2012, 23:46

Interesant!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!