modules/forum/post.tpl

Cum preparam cu vasele Zepter?

14.11.2012 / 17:27

Nick: Ina
Bucataras Chef
Bucataras din: 09.04.2010
Retete: 579
Scrie-i mesaj privat

rozeroze a spus:

Nu toti reprezentantii stiu sa foloseasca vasele CORECT! In Zepter poti gati atat pe plita, cat si pe aragaz, dar la foc mic. Iar ca sa ti se fiarba legumele, important este sa nu fie oala plina, ci sa mai ramana vreo 4 degete pana sus, depinde si de capacitate. Cat despre prajit...n-ai nevoie de ulei sau de apa, ci trebuie sa fii atenta la termocontrol sa nu fie prea incins vasul si sa fie focul mic. Vasul se lasa la incins cu capacul pus, iar cand trebuie sa prajesti nu mai pui capacul.

 Aceleasi probleme la toate vasele ...

Si la ( de acum banalul ) DryCooker vad comentarii ca lipeste si nu-i bun, dar eu sunt foarte multumita si chiar nu lipeste. Il am de 2 ani si-i ca nou , desi gatesc destul de des in el  Totul tine de modul de utilizare : momentul in care pui alimentele, cat de des deschizi capacul, cat de mare-i focul la aragaz... 

Ori la Zepter e prima data cand vad ca cineva nu-i multumit ...

Citeaza

15.11.2012 / 12:32

Nick: caroline
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 09.11.2011
Retete: 703
Scrie-i mesaj privat

 cine nu e multumit de vasele zepter sa le de incoace 

Citeaza

16.11.2012 / 13:57

Nick: Ina
Bucataras Chef
Bucataras din: 09.04.2010
Retete: 579
Scrie-i mesaj privat

caroline a spus:

 cine nu e multumit de vasele zepter sa le de incoace 

 Sa las adresa  in redactie ? 

Citeaza

26.11.2012 / 21:07

Nick: Corina33
Bucataras senzational
Bucataras din: 01.02.2010
Retete: 573
Scrie-i mesaj privat

Ina a spus:

 Sa las adresa  in redactie ? 

 Atunci sa las si io ca .... cine stie? :))

Citeaza

13.11.2013 / 09:45

Nick: sasha62
Bucataras incepator
Bucataras din: 10.10.2013
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

rozeroze a spus:

Nu toti reprezentantii stiu sa foloseasca vasele CORECT! In Zepter poti gati atat pe plita, cat si pe aragaz, dar la foc mic. Iar ca sa ti se fiarba legumele, important este sa nu fie oala plina, ci sa mai ramana vreo 4 degete pana sus, depinde si de capacitate. Cat despre prajit...n-ai nevoie de ulei sau de apa, ci trebuie sa fii atenta la termocontrol sa nu fie prea incins vasul si sa fie focul mic. Vasul se lasa la incins cu capacul pus, iar cand trebuie sa prajesti nu mai pui capacul.

Si in plus poti sa pui ulei dar abia dupa ce termostatul a ajuns la verde!!!

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]