Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.
Ciocan pentru carne
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Lumanare parfumata
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:58
de bucatarasa 1
ieri la 15:25
de Bucataras 6
ieri la 12:17
ieri la 11:32
pe 07.05 la 11:57
5 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
de Constelatialeu 9
4 voturi
3 voturi
de laura_n 7
RODIMUR
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...