Raisha

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 25.06.2011

RETETE33
PRIETENI26
Retete / Dulciuri

Desert placinta cu mere si nuca

In Prajituri la 24 Ian 2015

Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare. Se pun apoi intr-o tigaie cu putin ulei pe foc sa se caleasca. Se adauga zaharul si se amesteca usor. Dupa ce capata o culoare aramie si se inmoaie, se iau de pe foc si se adauga scortisoara. Deasupra se adauga si nuca macinata si se amesteca...

Fursecuri cu lamaie

In Prajituri la 24 Ian 2015

Untul se lasa intai sa se moaie la temperatura camerei. Se mixeaza apoi untul cu zaharul pana devin o crema. Se adauga apoi ouale unul cate unul pana se incorporeaza bine. Se adauga sucul de la lamaie, coaja si esenta de vanilie si se amesteca. Se adauga faina in ploaie putin cate putin si se...

Reteta de preparare a papanasilor

In Dulciuri la 24 Ian 2015

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un vas se pune branza de vaci care se va amesteca cu ouala pana ce acestea se incorporeaza bine. Se adauga deasupra zaharul si se continua amestecul. Se adauga esenta de vanilie si coaja de portocala. Dupa aceea se adauga faina cate putin si praful de...

Tarta cu cirese si crema de vanilie

In Prajituri la 5 Dec 2013

Pentru prepararea crustei vom avea nevoie de un vas adanc in care vom mixa untul si zaharul pana se formeaza o pasta. Adaugam oul si il incorporam continuand sa amestecam. La final adaugam praful de sare si faina treptat pana la formarea unui aluat nu prea tare, pe care il dam la frigider pentru...

Biscuiti cu nuca si ciocolata

In Prajituri la 22 Noi 2013

Se taie untul cubulete si se freaca intr-un vas cu o lingura de lemn pana capata o consistenta moale. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se amesteca pana se formeaza crema. Se adauga ouale pe rand cu praful de sare si se amesteca pana la incorporare. Se adauga nuca macinata si ciocolata...

Crema de zahar ars, desertul cremos si fin care te cucereste prin savoare

In Prajituri la 20 Noi 2013

Cum se prepara Crema de zahar ars, desertul cremos si fin care te cucereste prin savoare Intr-o cratita se caramelizeaza cele 200 g de zahar pana cand se topeste si capata o culoare aramie. Imediat ce s-a topit rotim vasul foarte repede pentru a tapeta peretii uniform. Il lasam apoi sa se...

Reteta de Tiramisu cremos si aromat, cu mascarpone

In Prajituri la 19 Noi 2013

Iata cum se prepara Reteta de Tiramisu cremos si aromat, cu mascarpone Pregateste o cafea si indulceste-o dupa gust. Las-o sa se racoreasca si adauga un strop de rom. Ia un vas in care sa poti bate albusurile si putina sare cu mixerul, pana devin spuma si isi dubleaza volumul. Adauga apoi...

Chec clasic marmorat

In Prajituri la 18 Noi 2013

Intr-un vas separa albusurile de galbenusuri. Cu un mixer, bate albusurile cu praful de sare pana cand se fac spuma si se intaresc. Adauga apoi zaharul treptat si mixeaza dupa fiecare lingura. Spuma se va intari si va avea o consistenta pufoasa si lucioasa. Separat amesteca galbenusurile cu...

Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de prune

In Dulciuri la 16 Oct 2013

Reteta de preparare a papanasilor Branza de vaci se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, coaja de lamaie, esenta de vanilie. Dupa ce incorporam bine ingredientele adaugam treptat faina si framantam usor pana se formeaza un aluat moale si pufos. Dupa ce lasam putin...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 26.05.2015

Ciorba de pui cu legume

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]