Inghetata cu portocale

de Miha in Dulciuri, 24 Iun 2009 | 5272 vizualizari

 

by Laura Sava -cu oareshce modificari :)

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale
  • 1 galbenus
  • 2 linguri zahar
  • 100 ml frisca lichida
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu portocale:

Portocalele le spalam si le taiem capacele.
Scoatem pulpa si o mixam.

Cojile se pun in congelator.

Galbenusul se bate in bain-marie cu zaharul si pulpa de portocala, pana devine o crema usoara.
Se aseaza vasul pe gheata si se bate in crema pana ce se raceste.

Frisca se bate si se amesteca in crema.

Se umplu cojile de portocala,apoi se dau la congelator pentru minim 4 ore.

Se orneaza cu frisca si ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

sandytza 1

15.07.2009, 17:00

pana la urma am facut si cu ingredientele tale sa vad daca imiplace mai mult . Acuma e la racit numa

Miha 1

15.07.2009, 17:52

Sandytza,abia astept verdictul!

sandytza 1

17.07.2009, 01:12

miha a iesit super buna da tare beton e. Mie mi-ar fi placut mai cremoasa. Am incercat sa o frec de cateva ori inainte de a o pune in portocale da nu am rezolvat mare lucru. Dar la gust e super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu banane