Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Copanele cu sos delicios, arome imbietoare de cimbru si usturoi, mmmmmmm! Copiilor le-am pus si putin piure langa, noi am mancat cu paine aburinda de casa!
Carnea de pui se spala si se aseaza intr-un vas de iena. Legumele se spala, ceapa si usturoiul se curata si apoi se robotesc bine :) Rosiile se curata de piele si se fac si ele cu blenderul. Ardeiul gras se marunteste si el la fel. Se adauga toate legumele, aproape pasta, desupra copanelelor, se pune o cana cu apa, se condimenteaza si se baga vasul acoperit la cuptor. La final se adauga verdeata tocata marunt.
1
Ostropelul se poate prepara si pe foc, nu la cuptor, innabusind legumele maruntite bine cu carnea, apoi se fierbe cu capac pana este gata.
2
Se serveste la fel de bine si cu mamaliguta fierbinte.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult