Ostropel de pui

de Oana in Pui, 25 Sep 2009 | 18534 vizualizari

 

Copanele cu sos delicios, arome imbietoare de cimbru si usturoi, mmmmmmm! Copiilor le-am pus si putin piure langa, noi am mancat cu paine aburinda de casa!

 

INGREDIENTE

  • o casoleta cu ciocanele de pui
  • un ardei gras rosu, mare si carnos
  • 2 rosii mari de gradina
  • o ceapa mare
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • marar si patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Carnea de pui se spala si se aseaza intr-un vas de iena. Legumele se spala, ceapa si usturoiul se curata si apoi se robotesc bine :) Rosiile se curata de piele si se fac si ele cu blenderul. Ardeiul gras se marunteste si el la fel. Se adauga toate legumele, aproape pasta, desupra copanelelor, se pune o cana cu apa, se condimenteaza si se baga vasul acoperit la cuptor. La final se adauga verdeata tocata marunt.

TIPS-URI

1

Ostropelul se poate prepara si pe foc, nu la cuptor, innabusind legumele maruntite bine cu carnea, apoi se fierbe cu capac pana este gata.

2

Se serveste la fel de bine si cu mamaliguta fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Oana 1

30.09.2009, 15:24

Ma bucur mult, Rivka!

rivka 1

01.10.2009, 12:48

Pai da azi mi-a trimis un mail ca cica mai este ostropel?
acum ar tot manca , ii place mult, ma bucur ca in ultima vreme nu mai stiam ce sa gatesc ca porc nu, pui nu ca fusesm eu plecata 1 luna si ii lasesm pui facut la cuptor in congelator si asa se saturase ca nu mai vroia sa auda de pui...acum asta ii place , il fac de acum des...

Oana 1

01.10.2009, 16:09

Ce dragut, Rivka! pai fa-i omului sa pape De data asta baga o mamaliguta in loc de paine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel