Piept de pui la cuptor cu salata asortata

de izulika in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2010 | 10128 vizualizari

 

Este o mancare delicioasa si usoara

 

INGREDIENTE

Pentru piept de pui la cuptor avem nevoie de :

  • 4 jumatati piept de pui fara os
  • 4-5 linguri ulei
  • vegeta
  • piper

Pentru salata avem nevoie de :

  • o jumatate salata verde
  • 1 castravete verde mic
  • 2 rosii
  • 3 cepe verzi
  • otet
  • ulei
  • piper
  • sare      
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu salata asortata:

Pieptul de pui se proportioneaza, se adauga uleiul intr-o tava dandu-se cu ambele parti prin ulei apoi se pun condimentele si 4-5 linguri de apa si se da la cuptor 30 de minute (eu l-am tinut 50 pt ca am cuptor electric)

Salata : Se  toaca salata, ceapa rondele cu tot cu foile verzi,rosiile si castravetele (se pot pune si ridichi rosii)apoi se adauga ulei,otet,sare,piper dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu salata asortata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

11.04.2010, 22:34

bun venit printre bucataras,uitasem sa zic

izulika 1

12.04.2010, 10:42

ma bucur ca va place

mihaelar63 1

12.04.2010, 10:57

bine ai venit la ,, bucataras ''
daca stii te rog sa ne transmiti reteta de ciolan de porc afumat cu sos de bere , am mancat cand am fost in Praga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pui si pleurotus