Supa de cartofi

de Miha in Supe, 8 Mai 2009 | 4290 vizualizari

 

O reteta rapida,din cartea de bucate a bunicii...

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucatica telina
  • un cubulet de unt
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi:

Se curata cartofii si se pun la fiert,taiati cubulete. Dupa cateva clocote se adauga ceapa tocata marunt.

Morcovul,pastarnacul si telina se dau pe razatoarea mica si se inabuse intr-o tigaie impreuna cu untul,pana se inmoaie.

Se adauga peste cartofi si se potriveste gustul de sare.Este gata cand sunt fierti cartofii.

Se serveste cu patrunjel verde tocat. Se poate adauga si smantana,noi am preferat fara.

Foarte buna si foarte usor de facut.

Am si dovezi ca s-a papat si a fost buna. :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Miha 1

09.05.2009, 22:31

Nu spune hop....ca nici nu stii cum pocneste Maty de 1 an si 2 luni din bici si ii linisteste pe toti...

ANCA 1

10.05.2009, 09:20

oh, nici al meu copil nu e linistit, ma-sa mare ii spune Terminator!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de salata verde