Clatite umplute cu ciuperci

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2010 | 5259 vizualizari

 

super bune ,tot ce e cu ciuperci sant preferatele mele

 

INGREDIENTE

  • aluat de clatite
  • lapte 2 litri
  • 4 oua
  • 4 vanilii
  • faina (cred ca aproximativ 400 g nu am cantarit)
  • coaja de lamaie
  • 1 canita de ulei
  • Umplutura:
  • ciuperci champigion 500 g
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingura de faina
  • putin ulei
  • branza 200 g
  • 50 g cascaval ras -se pune deasupra
  • 2 oua batute cu sare-se pune deasupra
  • 200 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu ciuperci:

Se face aluatul de clatite ,se amesteca bine ouale cu vanilia si coaja de lamaie, apoi se pune laptele si faina si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. La final se pune 1 canita de ulei

Se coc clatitele ,eu nu mai pun ulei in tigaie deoarece am pus in compozitie si daca tigai e buna atunci nu se prind.

Se toaca ceapa ci ardeiul si se calesc in putin ulei ,apoi se pun ciupercile taiate bucatele, se pune sare si piper si se lasa sa se fiarba bine impreuna. Cand sunt fierte ciupercile si au prea multa apa se pune si 1 lingura de faina amestecata cu putin lapte sau smanatana,sa se lege bine sosul.

Se ia clatita se pun cate 2-3 lingurite de ciuperci si putina branza(eu am pus de oaie) si se impatureste .Se iau lateralele spre interior si se ruleaza apoi .

Se aseaza intr-un vas uns cu unt  se pune casacava ras si apoi ouale batute bine cu 200 smanatana,se da la cuptor pt 15 minute

Se poate pune branza si in ciuperci dupa ce sunt gata ,dar eu am evitat dat fiind faptul ca erau calde si se topea branza si se lucra mai greu cu ele

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

nadina73 1

19.05.2010, 19:25

de acea lipsea una de pe farfurie ca ai furat-o marianamultumesc mult

nadina73 1

19.05.2010, 19:26

gaby ce zici vrei sa incerci?trimit prin colet?

nadina73 1

19.05.2010, 23:08

madi daca vorbestu tu cu bucataras ?eu va dau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel cu ciuperci si cascaval