Sos remoulade

de Bucataras in Clasice, 23 Mai 2009 | 10566 vizualizari

 

Serviti alaturi de friptura rece de vita, porc ori pui ...

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite de capere, scurse si tocate marunt
  • 3 castraveciori murati, scursi si tocati marunt
  • 1 file de ansoa din conserva, scurs si tocat marunt
  • 150 ml maioneza
  • 1. lingurita mustar Dijon
  • 2 lingurite tarhon proaspat, tocat marunt
  • 2 lingurite de patrunjel proaspat, tocat
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos remoulade:

1. Puneti caperele tocate, castraveciorii si fileul de ansoa intr-un castron mic si amestecati-le

2. Adaugati maioneza, mustarul si verdeata tocata si amestecati bine. Asezonati dupa gust cu sare si piper, se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos remoulade" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos salsa