Supa cu galuste imperiale

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 24 Iul 2010 | 6959 vizualizari

 

cei mici vor fi foarte impresionati......................si vor papa tot tot tot din farfurie...........

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept curcan
  • 5-6 morcovi mari
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata telina mica
  • frunze de telina si patrunjel
  • 1 ceapa
  • sare

Galustele imperiale:

  • 6 oua
  • 100 g faina alba
  • 100 g fris
  • 100 g unt
  • sare
  • 100 g cascaval ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste imperiale:

Se spala bine pieptul de curcan

se curata morcovii,patrunjelul,telina, si se pun la fiert in apa cu sare,se pune si ceapa curata si frunzele de patrunjel si telina(eventula le legati putin si la final le scoateti afara)

Se lasa sa fierba bine pana ce carnea e fiarta apoi se strecoara supa si se pun galustele imperiale,care se fac astfel:

Se amesteca ouale ,grisul,faina,cascavalul ,grisul (toate cantarite)si untul moale se mixeaza bine toate apoi se unge o tava cu putin unt sau ulei si se pune compozitia de galuste in tava,se da tava la cuptor 13-14 minute nu mai mult la 160 grade (eu am miscat din greseala butonul de la temp si s-au bronzat `putin),apoi se scot se taie in formele dorite  si se pun in supa sa mai fiarba 5-7 minute apoi se stinge focul

Cu siguranta vor fi foarte incantati atat piticii cat si adultii

Se poate servi cu morcovei din supa ,carnita si patrunjel verde

PS:Probabil veti zice a ce sa le mai pun la cuptor ,e prea mult de lucru,dar credeti-ma chiar merita

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

nadina73 1

29.07.2010, 15:24

ok laly sa facut vino ca mai fac sa-ti alegi modelu de care vrei

mariac 1

01.08.2010, 22:35

Sylvia 1

02.08.2010, 14:23

Azi fac supa asta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecel