Aperitiv budinca sarata, cu ardei copti, telemea si rosii cherry

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2020 | 2839 vizualizari

COMENTARII (21)

madi_marin 1

06.09.2020, 15:37

O gustare pe placul nostru!

RODIMUR 1

06.09.2020, 15:41

Mă bucur că-ți place, Madi! Mulțumesc frumos pentru atenție!

Ksenya 1

06.09.2020, 16:29

Imi place!

abstract01 1

06.09.2020, 20:20

foarte buna

Ina 1

06.09.2020, 20:56

imi place!

RODIMUR 1

06.09.2020, 21:38

Mă bucur mult, Ina și-ți mulțumesc frumos pentru apreciere (și pentru like! )

vasimur 1

06.09.2020, 22:39

RODIMUR 1

06.09.2020, 23:16

Mulțumesc frumos, Andreea!

RODIMUR 1

06.09.2020, 23:16

Mulțumesc frumos, Andra!

dantes 1

07.09.2020, 09:01

Gustoasa!

RODIMUR 1

07.09.2020, 12:53

Mulțumesc frumos, Dantes!

Ancutsa 1

07.09.2020, 12:54

Buna!

RODIMUR 1

07.09.2020, 13:12

Mulțumesc frumos, Ancutsa!

Rahela Velicu 1

07.09.2020, 15:06

RODIMUR 1

07.09.2020, 15:15

Mulțumesc frumos, Mimi!

Panacris 1

07.09.2020, 20:02

Bună idee!

RODIMUR 1

07.09.2020, 20:16

Mulțumesc frumos, Cristina!

Rocsi 1

08.09.2020, 20:28

O super budinca, gustoasa!

RODIMUR 1

08.09.2020, 21:03

Daaa, Rocsi, dar s-a terminat chiar în ziua în care am făcut-o... Doar două porții au fost...

Gherca Daniela 1

13.09.2020, 09:50

imi placee!

RODIMUR 1

13.09.2020, 10:00

Mă bucur, Daniela... Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci