Aperitiv caltabosi

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2009 | 88080 vizualizari

COMENTARII (30)

Oana 1

26.11.2009, 15:37

La fel fac si eu! abia astept! ce pofta imi e Mie imi plac si reci si calzi

rivka 1

26.11.2009, 15:41

ce bine arata !
eu nu mananc de astea dar imi place sa le vad la altii recunosc!

mi s-a facut fff foame dar ma abtin ca vreau sa mananc si eu cu sotul in oras deseara ...foarte bine arata bunica, minunat!

ANCA 1

26.11.2009, 16:11

eu il prefer cu zeama, si cu lamaie multa stoarsa!

Teo 1

26.11.2009, 18:18

Ce bun ar fi acum cu niste mustar (sau cu un gogosar murat umplut) si cu paine calda de casa!

danygospodina 1

26.11.2009, 19:20

Eu am fost doar privitoare, admiratoare si degustatoare, pana acum. Anul asta nu ma incumet sa fac. Doar o felicit pe Buni.

Bunica 1

26.11.2009, 21:07

Mie imi place caltabosul rece cu mustar. Asa ca, gogosarul umplut il rezerv pentru friptura.

liana_geicu 1

26.11.2009, 23:45

Si eu tot cu mustar il mananc! Imi place fooarte mult asa!

PaulaAdelaida 1

21.12.2010, 00:22

Arata bine, dar nu stiu din ce zona esti din Rom la mine (Bistrita) se face altfel se pun si maruntaiele de la porc si iese delicos, nu l-as schimba pt nimic in lume!

onuta 1

01.01.2011, 19:43

bunica mereu faci preparate gustoase, ma inscriu si eu. la multi ani fericiti

brunetica 1

22.12.2011, 15:17

Sidy 1

18.12.2012, 08:07

Ne ademenesti buni !!! Foarte interesanta reteta ta...la noi caltabosii se fac obligatoriu din organe, nu din carne....
Pot sa gust putin ?

Lavinia 1

18.12.2012, 09:00

Si ls noi tot din organe dar arata foarte bine

deyutzky 1

18.12.2012, 09:04

Panacris 1

18.12.2012, 10:36

Bun, bun Eu pun si putina carnita, dar predomina organele.

jolygina 1

18.12.2012, 10:45

D>

portiadelumina 1

18.12.2012, 10:50

Ce văd eu acolo? Măsline, roşii şi mărar Cealaltă legumă încă mi-e necunoscută pe anul ăsta Arată foarte bine Buni, iar de gust nu mă îndoiesc.

RuxyRux 1

18.12.2012, 11:31

Cum arata!!!!

Bya Ralu 1

18.12.2012, 11:41

ce-mi plac

Geanina87 1

18.12.2012, 12:43

wow

adry88 1

18.12.2012, 17:37

placeeeeeeeeeeeeeee

Bunica 1

18.12.2012, 19:02

Bianca Geanina87 eduard_09

dorina_mihaela 1

18.12.2012, 20:35

ala ii cartabos ? habar nu aveti ce inseamna cartabos .

ella 87 1

18.12.2012, 21:34

prajit si k hrean

delia64 1

19.12.2012, 08:35

noi santem romani.....nu e sarbatoare de craciun si revelion daca nu avem bucate traditionale,asta cel putin pana mai traim noi cei mai la a 2 tinerete....

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 09:11

foarte gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval