Aperitiv empanadas cu ciuperci si carne de pui

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2014 | 27157 vizualizari

COMENTARII (33)

Constelatialeu 1

06.02.2014, 06:51

Sim0na 1

06.02.2014, 10:58

bunute rau! tre` sa le fac si eu..

_Alina_ 1

06.02.2014, 12:30

Grozave Simonel. Vreau si eu una.

ryta 1

08.02.2014, 09:02

mihaelar63 1

08.02.2014, 11:00

Vai ce bunatate

simona72 1

08.02.2014, 13:13

Multumesc!

Tteodora 1

16.02.2015, 16:12

Buna! Am o intrebare referitoare la reteta cu empandas: se intampla ceva dacă nu le ung cu ou inainte de a le băga in cuptor? Reteta e excelentă însă eu sunt alergică la ambele proteine din ou și mă gândeam dacă îl pot exclude. Mulțumesc

simona72 1

16.02.2015, 18:10

Teodora, sigur ca nu este obligatoriu sa le ungi cu ou, mai ales daca esti alergica...se ung cu ou doar pentru a capata un luciu la suprafata, dar poti sa faci asta daca le ungi doar cu lapte simplu. Pana la urma nu este necesar sa le ungi cu ceva, se pot baga simple, neunse la cuptor...Spor si multumesc de vizita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pulpe de pui la gratar