Aperitiv placinta cu branza sarata si marar

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2020 | 3931 vizualizari

COMENTARII (23)

-Licurici- 1

19.09.2020, 06:50

Ce-mi place!

dantes 1

19.09.2020, 08:36

Gustoasa!

Andra_Constantinescu 1

19.09.2020, 10:01

Arata foarte bine!

RODIMUR 1

19.09.2020, 10:20

Mă bucur, Laura, că-ți place și-ți mulțumesc frumos pentru atenție!

RODIMUR 1

19.09.2020, 10:21

Mulțumesc frumos, Dantes!

RODIMUR 1

19.09.2020, 10:21

Îți mulțumesc frumos, Andra pentru apreciere!

RODIMUR 1

19.09.2020, 12:19

Mulțumesc frumos, Andreea!

abstract01 1

19.09.2020, 13:14

foarte buna

RODIMUR 1

19.09.2020, 13:39

vasimur 1

19.09.2020, 13:40

RODIMUR 1

19.09.2020, 14:02

Lau 1

19.09.2020, 16:25

ce bunatate

RODIMUR 1

19.09.2020, 17:04

Mulțumesc frumos, Lau!

madi_marin 1

19.09.2020, 19:04

Deliciu!

RODIMUR 1

19.09.2020, 19:23

Mulțumesc frumos, Madi!

Gherca Daniela 1

20.09.2020, 09:30

RODIMUR 1

20.09.2020, 09:41

Mulțumesc frumos, Daniela!

Panacris 1

20.09.2020, 16:06

RODIMUR 1

20.09.2020, 18:40

Mulțumesc frumos, Cristina!

oanapl 1

28.09.2020, 14:43

Ce bine arată secțiunea!

RODIMUR 1

28.09.2020, 17:49

Mulțumesc frumos, Oana!

Rocsi 1

28.09.2020, 19:32

Ce fain se vede sectiunea!

RODIMUR 1

28.09.2020, 19:48

Mulțumesc frumos, Rocsi! Aproape că uitasem de plăcinta asta, de când am postat-o...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de telemea