Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2020 | 8860 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

19.04.2020, 15:10

RODIMUR 1

19.04.2020, 16:03

Excelentă! Mi-ar plăcea și mie să fac așa ceva, într-o zi...!

mirela0911 1

19.04.2020, 16:56

Minunat arata!

vasimur 1

19.04.2020, 17:24

Adi 1

19.04.2020, 17:27

Buna!

Lau 1

19.04.2020, 17:28

Ancutsa 1

19.04.2020, 17:45

Interesanta!

Valclaudia 1

19.04.2020, 18:25

arata tare bine!

Constelatialeu 1

19.04.2020, 18:59

Ce rasfat pe ploiestencele astea...

madi_marin 1

19.04.2020, 20:05

Multumesc dragilor, ma bucur ca va place! Se face usor si este foarte buna. Sa incercati cu incredere reteta

madi_marin 1

19.04.2020, 20:07

Cleme, ce rasfat? Ca n-am facut mai nimic, doar rulada asta, sarmalute cu carne si ciuperci si salata de boeuf fara boeuf... A.....si ne-am comandat cozonacul

Rocsi 1

19.04.2020, 20:23

Cred ca este super, super buna! Imi place reteta!

Gherca Daniela 1

19.04.2020, 22:52

super reteta!

deyutzky 1

20.04.2020, 02:09

Mmm ce bunatate!

Rahela Velicu 1

20.04.2020, 09:59

Panacris 1

20.04.2020, 11:31

Pffff, bună idee!

Merisor 1

20.04.2020, 15:55

Minunată idee de ruladă!

oanapl 1

21.04.2020, 13:23

Ce bine arata!

mihaelar63 1

28.04.2020, 00:43

Ce frumoasa !!! Merge la pastrare

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu telemea si cascaval