Ardei capia in otet

de silvi0ara in Muraturi, 12 Sep 2010 | 32851 vizualizari

COMENTARII (10)

Ina 1

12.09.2010, 17:34

muratura mea preferata

silvi0ara 1

12.09.2010, 18:01

Si a mea,Ina.

Rocsi 1

12.09.2010, 18:49

nu am pus niciodata dar am auzit ca sunt buni

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:12

harnicita mai esti.............

Ina 1

13.09.2010, 22:38

eu nu pun la borcan, ii coc, ii curat si-i pastrez in pungute, la congelator. Nu-si pierd deloc din savoare la decongelare, se pastreaza foarte bine

silvi0ara 1

14.09.2010, 10:26

Ina,noua ne plac mult asa in otet.,si congelati sunt foarte buni.Dar anul asta nu mai pun gogosari,si capia ii inlocuieste cu brio.

Ina 1

25.09.2010, 19:54

Silvi0ara, cate borcane de 800 iti ies din 2 Kg, ca eu am de pus vreo 33 kg, maine

Ina 1

25.09.2010, 20:04

ah, nu-s copti, eu vreau copti

silvi0ara 1

26.09.2010, 13:46

Da mai Ina,nu sunt copti ca e prea multa munca.Dar sa sti ca si asa sunt foarte buni.As fi vrut sa pun si copti,dar cine sa-i curete?
Eu am folosit 2 borcane de 3 litri.

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciolomada