Ardei scazuti cu sos de rosii

de mimmi in Porc, 1 Oct 2010 | 17399 vizualizari

COMENTARII (15)

Bucataras Medi 1

01.10.2010, 19:42

ce-mi plac......mmm...........

mimmi 1

01.10.2010, 19:58

Si mie imi plac enorm de mult!

Rocsi 1

01.10.2010, 20:16

Ina 1

01.10.2010, 20:17

Laly 1

01.10.2010, 21:55

Ce bunatate

mimmi 1

01.10.2010, 22:14

La Ancuta 1

01.10.2010, 23:44

adasev12 1

02.10.2010, 00:03

buni, f buni...dar servim maine ca acu e deja tarziu... sa-mi pastrezi si mie unu pt maine

nadina73 1

02.10.2010, 02:06

buni de tot 5f

gaby_duceag 1

02.10.2010, 07:59

minunati! azi fac si eu ardei umpluti si o sa incerc sosul

rivka 1

02.10.2010, 09:28

??????

gabi?

ardeii ummpluti ne plac si noua, trec la noi urgent , fac si eu des...

eu pun pasta de rosii si in compozitia de carne si nu fac ingroaseala la sos...

ela 1

02.10.2010, 18:00

ce bine arata....

lilik 1

02.10.2010, 20:00

mmmmmmm imi dai si mie unu mic???

lacrimioara 1

03.10.2010, 12:04

si eu vreau 1

mimmi 1

04.10.2010, 15:10

Va servesc cu drag pe toate!Gaby, te astept cu impresii sa imi spui daca ti-a placut sosul!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
sarmalute la vas roman