Aripioare crocante

de katty in Pui, 31 Mar 2018 | 5534 vizualizari

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

31.03.2018, 21:33

bune

mihaelar63 1

31.03.2018, 21:39

Imi place ca ai marinat puiul in iaurt . Va avea carnea foarte frageda . Imi mai place ca ai copt la cuptor . Surpriza este asezonarea cu salvie . Eu nu am incercat niciodata la pui

simona72 1

31.03.2018, 22:05

Ne plac tare mult! Îmi place că le-ai făcut la cuptor!

RODIMUR 1

31.03.2018, 22:10

UrsanMihaela 1

31.03.2018, 22:20

Arata bine aripioarele tale. Mie imi place salvia in bucatarie .

Constelatialeu 1

31.03.2018, 22:29

Crocantele din astea vreau si eu

Rahela Velicu 1

31.03.2018, 22:45

Bune, bune!

MotanLaOale 1

31.03.2018, 23:05

Bucataras Diana 1

31.03.2018, 23:11

vasimur 1

31.03.2018, 23:21

Moni_alex 1

31.03.2018, 23:40

Tare bune!

Xandrinne 1

01.04.2018, 08:35

mirela0911 1

01.04.2018, 08:55

Tare mult imi plac!
Multumesc si pentru ou!

madi_marin 1

01.04.2018, 13:00

ooo....ne plac mult!

Corinuta 1

01.04.2018, 16:59

Cred ca sunt yammiii!

Rocsi 1

01.04.2018, 19:30

Nu spun nu la doua aripioare!

miki_a 1

02.04.2018, 03:17

Bune!

elucubratiiculinare 1

03.04.2018, 08:16

yammy

kytz 1

09.04.2018, 19:41

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu înveliş crocant şi sos de usturoi cu brânză topită