Baclava

de AlexTeacher in Dulciuri, 22 Iul 2015 | 8205 vizualizari

COMENTARII (16)

Gicuta 1

22.07.2015, 16:36

miki_a 1

22.07.2015, 16:54

Cum arata!!!! Ce gramaj trebuie sa aiba pachetul de foi?

Constelatialeu 1

22.07.2015, 17:31

Buna,dar dulce rau....

AlexTeacher 1

22.07.2015, 17:38

Nu conteaza gramajul. Faci acel proces pana epuizezi foile. Daca vrei sa faci intr-o tava de cuptor normala, atunci dublezi gramajele.

Gherca Daniela 1

22.07.2015, 17:52

MotanLaOale 1

22.07.2015, 18:56

Buna buna
In descriere ai un strat de nuca iar in poza doua. ceva nu se leaga )))

-Licurici- 1

22.07.2015, 19:22

foarte bunaaaa

Bya Ralu 1

22.07.2015, 19:31

arata tare bine

reisnaor_2006 1

22.07.2015, 19:57

o ador

Moni_alex 1

22.07.2015, 23:14

buna!

mirela0911 1

23.07.2015, 07:47

Yummiii!

Xandrinne 1

23.07.2015, 10:03

AlexTeacher 1

23.07.2015, 17:17

Nu sunt doua straturi, sunt niste colturi de foi de placinta pe care n-am vrut sa le-arunc si le-am aruncat pe ici pe colo. Se leaga?

MotanLaOale 1

23.07.2015, 18:57

Asa se leaga.

dantes 1

24.07.2015, 12:25

Delicioasa!

reisnaor_2006 1

26.04.2016, 16:43

super reteta,la favorit cu ea mi-a placut si emisiunea in direct,la cat mai multe retete

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "ILEANA"