Bagheta cu mozzarella si masline

de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2011 | 4449 vizualizari

COMENTARII (13)

DIANA B 1

26.02.2011, 13:22

vin si eu la bagheta ?

Lau 1

26.02.2011, 13:28

si eu am venit

Anamaria7 1

26.02.2011, 14:19

si eu vreau sa prind de-un capat de bagheta Dia, incepi din capatul celalalt si vedem cine papa mai mult?

elena1988 1

26.02.2011, 14:23

cat papati voi de capate eu vin si pap de la mijloc

LUK 1

26.02.2011, 14:40

foarte frumoasa si buna

aziz 1

26.02.2011, 14:53

Rocsi 1

26.02.2011, 15:15

mmmm

deyutzky 1

26.02.2011, 16:08

bunut bunut

RuxyRux 1

26.02.2011, 16:38

Super bun!!!

divainbucatarie 1

26.02.2011, 16:45

slowfoodcuisine 1

26.02.2011, 21:10

Va pastrez cate o portie fiecareia. Sunteti binevenite in casuta mea virtuala!

cismaru_nicoleta 1

26.02.2011, 21:38

Ce rapid si delicios

zaharia_mihaela2005 1

27.02.2011, 02:00

gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu morcov