ovidiucro, ai dreptate as fi putut sa-i spun "Brânză dulce făcută în casă", dar am preferat un joc de cuvinte.
Ma bucur totusi ca ti-a placut reteta, si asta cred ca-i mai important!
ideia e buna dar eu nu recomand a se folosi laptele "impachetat" ar fi mai bun daca se foloseste laptele natural mai ales ca uni producatori traditionali din jurul marilor orase au inceput sa aduca si sa distribuie laptele cu ajutorul aunor automate situate deobicei in piete. Acewst lapte este deobicei mai superior celui ambalat in cuti de carton pastrand unele calitati ce sepot pierde prin procesul de pasteurizare.
pic20, depinde unde traiesti.. In acest moment eu fac branza din lapte productie proprie (si din cand in cand mai mulg si vaca ). Dar cand locuiesti intr-o tara straina unde nu exista branza dulce, improvizezi! Cam asa am facut si eu.. In prima poza vei vedea ca laptele nu are eticheta de Ro.. Reteta este ptr cei care nu au o alta varianta! Numai bine!
Simona, m-ai salvat!!!!! O reteta perfecta ptr cei care stau in strainatate si nu au branza dulce!!!! Vroiam sa fac papanasi si nu stiam ce branza sa pun!! La favorite!!?