Branza fondue cu usturoi copt

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2013 | 6235 vizualizari

COMENTARII (36)

T I M E A 1

01.11.2013, 22:28

Anett 1

01.11.2013, 22:53

ce bunatate!

Valclaudia 1

01.11.2013, 22:57

mamaaaaaaaaa! Lesin de pofta!

Panacris 1

02.11.2013, 10:05

Lia_ 1

03.11.2013, 09:21

fond-urile UE s-au terminat sau trimit si eu o cerere? )

anca_rm 1

04.11.2013, 15:26

am vazut-o si pe blog , salivez ..trebuie sa fac si eu

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 12:32

foarte gustoasa

gaby_duceag 1

09.01.2014, 14:19

as face asta da' e asa greu de facut usturoiul ala..pfuuu). nu mai bine branza cu paine ca-i mai usor?))

laura_n 1

09.01.2014, 17:01

Gabitzule, nu mai bine zici ca ai mancat deja? )

gaby_duceag 1

09.01.2014, 17:02

nu, ca-i in frigider si ma uit de doua saptamani pe net cum s-o fac))))))))))
expira,sa vezi! ))

zixceam c-o fac in seara asta apoi am zis - nu mai bine fac niste clatite? sau nu mai bine fac orez cu lapte?
nah..cum sa ma hotarasc?))

bianca92 1

28.04.2014, 17:13

am mancat odata asa ceva la niste prieteni si mi-a placut foarte mult. De atunci ma tot gandesc cum sa fac i eu si in sfarsit am gasit reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco