Budinca de paste cu branza dulce si smantana

de ela in Fusilli, 17 Mar 2010 | 21651 vizualizari

COMENTARII (21)

ela 1

18.03.2010, 01:29

silvi0ara 1

18.03.2010, 10:43

Foarte buna.

ela 1

18.03.2010, 10:56

Silvioara,e delicioasa

ionela2682 1

18.03.2010, 11:22

CE ETE C UBRANZA MIE-MI PLACE!

ela 1

18.03.2010, 11:25

si eu ador branza,vara mananc numai branza cu rosii

Teo 1

18.03.2010, 20:57

Ela , m-ai convins sa o incerc; ce frumos arata!

rivka 1

18.03.2010, 21:29

ce buna e as vrea si eu o portie

ela 1

18.03.2010, 22:31

Teo este un deliciu,nu ta mai saturi,merita sa incerci

ela 1

18.03.2010, 22:31

Rivka unde ai disparut,ai fugit in lume cu Ionix?

rivka 1

18.03.2010, 23:17

am fugit cu un artist , nu dar aici de 2 zile e in sf mai primavara, si am stat mult pe afara , de gatit usor, snitel, cartofi, fasolica, mazare, rapid asa....

dianaeuroct 1

20.03.2010, 00:38

si mai s imp;u: fierbi pastele cu sare, apoi le speli cu aparece si le scurgi. separat faci un amestec de branza dulce sau telemea putin sarata, adaugi stafide tinute in lapte, zahar dupa gust , cateva linguri, 1 zahar vanilat, esenta de portocale sau lamaie , sau cozi de portocale sau lamaie sau din gem o lingurita (gem de portocale), 3 oua mari batute bine. se amesteca toate, se toarna si pastele fierte si se da la cuptor cam o jumatate de ora , la foc potrvit. super bun. daca branza e prea seaca se adauga o jumatate de pahar de lapte dulce sau iaurt sau sana, ce aveti prin casa. asta ca sa nu iasa uscata si sa fie suculenta, iamiiiiiiiiiiiii. pofta buna .

dianaeuroct 1

20.03.2010, 00:38

ela 1

20.03.2010, 14:15

multumesc de sfaturi dar retetele tale le pui pe blogul tau,nu pe al meu,daca te pricepi asa bine,fa tu si pune-le la pagina ta

nadina73 1

21.04.2010, 23:33

ela e super buna sa sti ca fac ei su ceva cu branza de vaca si uite daca tot nu esti pe faza ma plimb prin curtea ta putin sa vad ce mai ai si mai si dau furuclite cate 5

ela 1

21.04.2010, 23:58

nadina,in curtea mea e plin de flori,nu de retete

nadina73 1

22.04.2010, 00:12

mai am trecut pe langa flori si am ajuns la retete

ela 1

22.04.2010, 00:13

si te-a ametit mirosul de la flori de te-a luat somnul,si eu sunt rupta de oboseala dar mai am treaba inca

nadina73 1

22.04.2010, 00:18

sa sti ca tare parfumate mai erau,cred ca cele puse de duminica

nadina73 1

22.04.2010, 00:18

ela vezi ca treaba se face la baie

ela 1

22.04.2010, 00:20

am pus duminica vreo 60-70gladiole,nu alea miroseau asa tare ci lalelele

ela 1

22.04.2010, 00:20

treaba e cu facturile si cu actele si eu stau pe aici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste sarate la cuptor