Bulion de rosii

de mimmi in Bulion, 1 Sep 2011 | 8855 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

01.09.2011, 16:10

harnicuta

alinutzika 1

01.09.2011, 16:13

e bun, dar eu nu pun nimic, nici sare, nici zahar pe el.

mihaelaM 1

01.09.2011, 16:43

Bunica 1

01.09.2011, 16:53

Foarte bun ! Sa stii ca se pastreaza si fara conservant Eu am facut la fel ca tine si dupa ce l-am pus fierbinte in sticle, le-am pus infasurate intr-o patura si astat vreo 3 zile( le-am facut in iulie). Am avut suc si bulion pana la inceputul lui iunie.

mimmi 1

01.09.2011, 18:21

Noi asa il punem de multa vreme,reteta o am de la bunica mea !

Rocsi 1

01.09.2011, 19:21

vreau si eu ca din asta nu fac

ArianaBala 1

02.09.2011, 00:30

si eu fac la fel dar fara conservant....prefer sa sterilizez sticlele dupa ce le umplu .....nu de alta dar e pacat sa folosim rosii naturale de gradina si sa stricam treaba cu conservantul asta

mimmi 1

02.09.2011, 11:00

Rocsi iti trimit ?? avem multe rosii si am pus multe sticle !!

mimmi 1

02.09.2011, 11:00

Ariana,trebuie sa il pun si eu fara conservant,sa incerc !MErsi !

adry88 1

02.09.2011, 11:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii