Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Constelatialeu in Conserve, 17 Iul 2015 | 7649 vizualizari
MotanLaOale 1
bun bun
Andra_Constantinescu 1
Interesant!
diaconta 1
Trebuie sa gust si eu
Gicuta 1
Si eu tot de zarzare le stiu. Foarte bun bulionul pentru acrit ciorbitele!
Merisor 1
Ce bun o fi! N-am facut, n-am gustat, da-mi dai tu ))
DIANA B 1
Cred ca-i foarte gustos ... dar merge la orice fel de ciorba , sau doar la cele cu legume si fara carne ?
Raluca57 1
Este minunat, amarui-acrisor. Cum păstrezi după ce folosești doar jumătate de borcan? Oare merge congelat? Multumesc
mirela0911 1
Asa ceva nu am facut, nici nu am gustat, doar am mancat corcodusele ca atare!
-Licurici- 1
Nici eu n-am mancat bulion de zarzane, dar la anul incerc
Panacris 1
Interesant! De probat!
robert_b 1
Adele 1
Bya Ralu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:56
ieri la 22:00
de Bucataras 6
ieri la 11:19
pe 17.05 la 14:48
pe 17.05 la 10:38
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
MotanLaOale
madi_marin
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!