Bulz de Rucar

de VERONICA2607 in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2012 | 4253 vizualizari

COMENTARII (14)

Ina 1

23.02.2012, 19:27

o portie, te rog!

Bucataras Medi 1

23.02.2012, 19:32

eu doua.

RuxyRux 1

23.02.2012, 19:45

Si mieeee...place mult...cu branza de burduf sunt mai pretentioasa...daca miroase nu pap...daca nu miroase...mai cer o portie

mirela0911 1

23.02.2012, 20:10

Moaaaa ce-mi place!

ionela2682 1

23.02.2012, 20:10

Vai..simplu si bun!

Lau 1

23.02.2012, 20:26

place

VERONICA2607 1

23.02.2012, 21:07

nu miroase...garantez ruxy, e si bio...facuta de bunicul meu...

RuxyRux 1

23.02.2012, 21:19

Atunci vreau siguuur!!!

iry-gabriela 1

23.02.2012, 21:32

azi am facut si eu

Rocsi 1

23.02.2012, 21:35

oana_pisicutza16 1

24.02.2012, 00:23

yammy

Denissa 1

24.02.2012, 07:44

bun, tare bun

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:08

imi place

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:09

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi studentesti