Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 18 Mar 2016 | 5741 vizualizari
Ela68 1
apetisant, mai greu cu Raclette fondue, asta n-am folosit niciodata, de fapt nu stiu ce este
Geanina87 1
MotanLaOale 1
bun bun
Bya Ralu 1
simona72 1
Eh! Fineturi a la Alex!
- Andreea - 1
AlexTeacher 1
E o branza speciala pentru fondue. O gasesti in orice market. Se topeste foarte frumos, e usor picanta la gust si cand tai carnea, curge extrem de spectaculos din interior.
Tabita _ 1
Vaiii, ce bunaciune!!!
Gherca Daniela 1
mirela0911 1
Tare apetisant arata!
-Licurici- 1
Ce pofta mi-e!
Rocsi 1
elucubratiiculinare 1
nota 10
CameliaR 1
Vaaaai, ce salivez!
Xandrinne 1
marcela1979 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 18:32
de Retete_gustoase 1
la 16:46
la 16:26
de Bucataras 6
la 11:59
la 11:18
de gaby_duceag 8
10 comentarii
de oanapl 7
9 comentarii
de - Andreea - 7
7 comentarii
10 voturi
9 voturi
vasimur
Constelatialeu
karla 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alex100andra 1
undercovergirl 1
Georgyana 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!