Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

de Bucataras in Dulciuri, 29 Apr 2024 | 696 vizualizari

 

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr brânză gorgonzola DOP
  •  4 pere
  • 30 gr miere
  • Miez de nucă
  • Câteva fire de cimbru proaspăt
  • Piper
  • După preferințe și câteva felii de prosciutto crudo
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!:

Preâncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius

Tăiem perele pe jumătate și facem o mică scobitură cu un cuțit sau o linguriță pentru a îndepărta sâmburii.

Așezăm jumătățile de pere într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le punem la cuptor pentru maxim 15 minute, la 170 de grade C.

După ce le scoatem din cuptor, vom observa că perele sunt puțin crocante. Punem brânză gorgonzola în scobitura perei, apoi adăugăm miezul de nucă și peste turnăm firicele de miere.

Vezi și o rețetă delicioasă de Paste cu sos Gorgonzola

Ornăm cu câteva fire de cimbru proaspăt și un praf de piper.

Putem servi și alături de câteva felii de prosciutto crudo. Poftă bună!

Tu știi care este semnul ce-ți confirmă că achiziționezi de la raft o brânză gorgonzola de calitate?

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuci si crema de branza