Carnati

de ianculubita in Mezel de casa, 29 Noi 2011 | 6908 vizualizari

 

Multe din aceste retete de porc,dupa cum v-am spus,le am de la tatal meu;pentru acesti carnati am o amintire:de fiecare data cand facea carnati,avea doua categorii,cu ardei si fara ardei;intr-un an,nu stiu ce s-a intamplat(cred ca a uitat regula),si la masa,aproape mi s-a facut rau de la ardei(eram copil);vreau sa va spun ca de atunci a inceput sa-mi placa toate mancarurile condimentate;
sa nu va mirati de cantitati,pentru ca eu am "casa grea"ha,ha
trebuie sa dau la fete,la sora mea iar "grosul"ramane la mine

 

INGREDIENTE

  • 5kg de pulpa de porc
  • 3kg de carne de vita
  • 4kg de poala de porc(grasa)
  • 1kg de usturoi
  • 1kg de ardei rosu,pus la uscat de mine
  • sare
  • cimbru
  • vin ab
  • intestine de porc
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati:

Carnea spalata, lasata sa se scurga, se da la masina de tocat impreuna cu usturoiul si ardeii curatati de seminte; Totul se amesteca foarte bine cu sare, cimbru si vin alb; Se face cate o chifteluta, se prajeste si in acest fel se vede daca mai trebuie ceva; daca totul este in regula se umplu intestinele, dupa care se dau afara sa se zvante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:52

mirela0911 1

30.11.2011, 20:35

prea bine sta carnatul acolo

calvet 1

28.03.2013, 16:17

Intestine subtiri de oaie calibrul 18-20 sau 20-22mm pentru carnati proaspeti, intestine de porc calibrul 28-30 sau 30+ pentru carnati de casa, intestine de vita calibrul 32-36 pentru lebar, chisca, caltabos, ambalate in pungi sau caserole la diferite dimensiuni sau in legaturi de 91,5 metri,bumbare,mate crete, vezici uscate porc si altele. Pentru o oferta completa va rugam a ne face o cerere de oferta pe acest mail sau la nr. de telefon : 0744540014 .,0761720669 . Persoana de contact : Iulian [email protected]

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Slanina afumata