Carne de berbec cu varza acra la cuptor

de lia maria in Oaie, 7 Mar 2011 | 9794 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

07.03.2011, 16:01

bun trebuie sa fie

Lau 1

07.03.2011, 16:07

bun,bun

aziz 1

07.03.2011, 16:21

a stat ea la fiert 4-5 ore da si ce ieseeeee sa cada carnea de pe oase ,sa se topeasca in gura nu altaaa

lia maria 1

07.03.2011, 16:26

motanele buna rau

lia maria 1

07.03.2011, 16:27

sufletista

lia maria 1

07.03.2011, 16:28

aziz da bine si adevar graiesti

elena1988 1

07.03.2011, 17:33

LUK 1

07.03.2011, 17:51

excelenta

lia maria 1

07.03.2011, 17:56

elena
luk

divainbucatarie 1

07.03.2011, 17:56

La Ancuta 1

07.03.2011, 20:42

ce as manca si eu asa o bunatate

mamaieelena 1

07.03.2011, 20:59

cismaru_nicoleta 1

07.03.2011, 23:16

Imi place mult cu mamaliga..

lia maria 1

09.03.2011, 11:17

divainbucatarie
postavaru
mamaelena

lia maria 1

09.03.2011, 11:18

Nicoleta, ai dreptate a doa zi am facut o mamaliguta langa si ne-am lins pe degede de buna ce a fost

babi5 1

06.10.2014, 15:03

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu carne de miel