Cartofi pai cu friptura de porc

de Krystyan Trendy in Mancaruri cu carne, 18 Dec 2013 | 4341 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

18.12.2013, 10:17

Bună treabă, dar o las să mai aştepte până pe mioercuri.

DIANA B 1

18.12.2013, 10:30

Daca-i Craciun , atunci sa fie traditie ... cea mai buna leguma-i porcul

MotanLaOale 1

18.12.2013, 10:51

jolygina 1

18.12.2013, 10:59

se pare ca porcu pe bucataras se mananca ppana de craciun la cate retete se posteaza

Bya Ralu 1

18.12.2013, 11:09

bun bun

Alexandra Burz 1

18.12.2013, 11:20

foarte bun

Rocsi 1

18.12.2013, 11:26

deyutzky 1

18.12.2013, 11:29

babi5 1

18.12.2013, 11:41

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 12:13

- Andreea - 1

18.12.2013, 14:29

Micutza Luana 1

18.12.2013, 14:51

bun bun

Krystyan Trendy 1

18.12.2013, 15:46

Va multumesc !

Merisor 1

18.12.2013, 17:29

DIANA B 1

19.12.2013, 18:41

Domnule ,cam mult ulei ptr economie , achizitioneaza tigaia aia desteapta ; in rest , felicitari ca-i esti de ajutor Krystyei si ca i-ai gatit ceva bunut

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi