Catina -comoara din camara mea

de mihaelar63 in Conserve, 17 Ian 2011 | 12289 vizualizari

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

17.01.2011, 02:57

Eluta te-am vazut

Sidy 1

17.01.2011, 07:11

Fructele de catina se utilizeaza in hipo si avitaminoza, anemie, arterite, reumatism, arterioscleroza, diaree, infectii oculare, tuberculoza, Parkinson, urticarie, ulcer, hepatita cronica si epidemica, ciroza.

Ea poate fi folosita si concomitent cu administrarea de citostatice
De asemenea, se mai foloseste in alcoolism, anemii, astenie si stres. Se utilizeaza si in geriatrie cu rezultate spectaculoase. Se pot trata si afectiunile oftalmologice, coronariene, hipertensiunea arteriala si gingivitele.
Catina este si un foarte bun antiinflamator si inhiba pofta de mancare in cazul unor tratamente ale obezitatii.
Si noi folosim catina potocalie...asta se gaseste in zona noastra....

aziz 1

17.01.2011, 07:30

adevarata comoara

RuxyRux 1

17.01.2011, 07:47

E o minunatie , un izvor de sanatate!

MotanLaOale 1

17.01.2011, 08:13

sanatate curata

Mitinita 1

17.01.2011, 09:29

am vazut si eu prin piata,dar nu stiam ca e asa de buna

LUK 1

17.01.2011, 10:06

E bine de stiut..

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:09

Aziz si la propriu si la figurat

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:10

Ruxy asa este un izvor generos de sanatate

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:12

Mitinita si eu stiu doar de vreo 2 ani despre catina

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:13

Luk este deosebit de utila si piticilor

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:16

SIdy , iti multumesc mult de completare eu am fost prea comoda sa scriu Sper ca bucatarasii care nu cunosteau catina au devenit curiosi

La Ancuta 1

17.01.2011, 11:56

am folosit si eu cand eram insarcinata

mihaelar63 1

17.01.2011, 12:17

Ancuta este aproape de noi , trebuie doar sa intindem mana

MIUTA 1

17.01.2011, 12:42

Super sanatate curata

kamy 1

17.01.2011, 18:49

da prin fierbere nu-si pierde din proprietati?
eu asa am auzit...la anul vreau sa-mi pun si eu dar amestecate asa crude cu miere am inteles ca se tine f bine in frigider

mihaelar63 1

17.01.2011, 18:54

Miuta , sanatate in stare pura

mihaelar63 1

17.01.2011, 18:57

Kami orice fruct e mai benefic pentru sanatate proaspat , neintervenit termic .
Aveam nevoie de loc in congelator si asa mi-a venit ideea sa tranform in gem .

adriana_bobu 1

17.01.2011, 23:15

alinutzika 1

02.08.2011, 00:33

interesanta dulceata ta....imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de prune