Catina cu miere, la borcan - pt imunitate si vitamina C

de cristinne in Conserve, 30 Sep 2010 | 137410 vizualizari

COMENTARII (12)

kamy 1

30.09.2010, 15:34

asta da...sanatate curata

silvi0ara 1

30.09.2010, 18:16

Intradevar,o sursa inepuizabila de vitamine naturale.

Rocsi 1

30.09.2010, 19:51

am auzit k e roarte buna pentru imunitate catina ,ca are multa vitamina C

adriana_bobu 1

30.09.2010, 20:42

ma bucur ca am aflat acest mod de a pastra catina pentru mai mult timp....o sa fac si eu aceasta combinatie....

Laly 1

01.10.2010, 23:51

Ce de vitamine are

costy1969 1

03.10.2010, 12:23

de regula se lasa la macerat timp de 7 zile,in fiecare zi mesteci cu o lingura de lemn si sfarami un pic boabele,iar dupa astea 7 zile le poti consuma.se pastreaza in borcan de sticla si se mesteca numai cu lingura de lemn.dar atentie lingura sa nu o folosim la mancaruri,pentru ca o sa imprumute gustul.reteta este buna,dar trebuie sa dai si din secrete,asa e normal.

cristinne 1

03.10.2010, 20:55

da.. asa e costy, eu stiam de 10zile de macerat.. dar nu am mentionat.... o sa editez la tipsuri pt mai multa siguranta. thx!

PS: ups..asta cu lg de lemn nu prea am tinut-o eu am bagat lingura de inox in primul borcan, cu aia iau in fiecare dimineata E ASA GRAV

raluxas 1

18.11.2010, 20:18

am primit si eu un borcanel cu miere 3/4 si boabe de catina daor un sfert...oare nu are aceleasi proprietati ?

adry88 1

17.10.2011, 21:18

dap chiar k e buna pentru sanatate

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Catina cu miere