Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat

de ala_oancea in Vita, 27 Mai 2009 | 12919 vizualizari

COMENTARII (10)

luminita20_2006 1

27.05.2009, 15:42

ala_oancea 1

27.05.2009, 16:03

Tare imi place cum ies chiftelele la cuptor. Numai asa le fac Nu le mai prajesc in ulei, ca si asa la cuptor mai lasa destula untura.

ala_oancea 1

03.06.2009, 16:17

Li, pesmetul se pune ca sa se lege compozitia de chiftele. Se pot pune si felii de paine inmuiate si stoarse. Eu prefer pesmet. Se pune ochiometric. Pui cate o lingura, doua, mai framanti un pic si vezi cat de inchegata este compozitia, sa poti sa modelezi ca lumea chifletele.

Bucataras 1

03.06.2009, 18:54

Li, pai aici ai gasit gashk vesela care te poate ajuta cu placere in fiecare zi. Vesela si priceputa!

Flori 1

04.06.2009, 13:15

F. f .f buna ideea ta, Ala. Sa stii ca o sa fac si eu chiftelele la cuptor de acum, pe mine cel mai tare la chiftele ma deranjeaza mirosul de prajeala, deci intampin ideea ta cu bratele deschise!!!

ala_oancea 1

05.06.2009, 08:49

Da Flori, nici eu nu prea ma dau in vant dupa alea prajite in ulei. Sunt si mai uleioase chiar daca le pui pe hatie absorbanta, plus mirosul de prajeala ...

ala_oancea 1

09.11.2009, 10:07

Da, foarte buna idee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gratar de manzat cu fenicul