Ciorba cu aripi de pui ,dovlecel si legume

de Bya Ralu in Ciorbe, 2 Aug 2013 | 12819 vizualizari

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

03.08.2013, 10:34

te astept

Anett 1

03.08.2013, 12:45

tare buna!

Bya Ralu 1

03.08.2013, 12:59

multumesc anett

Panacris 1

03.08.2013, 13:01

Bya Ralu 1

03.08.2013, 13:05

cristina

sebirizescu 1

03.08.2013, 13:53

buna ciorbita

Bya Ralu 1

03.08.2013, 13:54

Krystyan Trendy 1

29.11.2013, 11:14

gustoasa ciorbica

Bya Ralu 1

29.11.2013, 13:04

ConstantinScanteie 1

11.10.2020, 17:18

reteta asta e facuta la misto.cine Dumnezeu pune piper in ciorba? "doua linguri de vegeta si piper alb"...mai exact cat piper? eu am pus 1/2 lingura piper alb macinat la 4L de ciorba.....e atat de iute incat doar am gustat o lingura si ma ustura buzele si stomacu de mor. sa fie blestemata autoarea retetei! am pierdt o dimineta intreaga cu degeaba cu gatitul.pune cantitatile mai precis cand publici o reteta ca sa nu omori oamenii.cel putin cu firea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu afumatura