Ciorba cu varza acra si carnat afumat

de ala_oancea in Ciorbe, 19 Oct 2009 | 14321 vizualizari

COMENTARII (14)

Oana 1

19.10.2009, 16:03

Mmmm, cred ca voi face si eu, m-ai facut curioasa!

ala_oancea 1

19.10.2009, 19:51

Oana, sa incerci si tu. Este super buna

Bucataras 1

19.10.2009, 21:37

hihi, nu lipseste pasta de ardei iute. stilul ala, bun si condimentat

Miha 1

19.10.2009, 22:15

ala_oancea 1

20.10.2009, 11:57

Pai se poate ... trebuie sa fie un pic (poate si mai mult ... ) iute

ANCA 1

20.10.2009, 15:07

si la noi era cam la fel, dar de cand papa si piciul...adaugam iutenii separat

ala_oancea 1

21.10.2009, 14:40

dANNY, nu e mare filozofie. Urmeaza pasii din reteta si sigur o sa-ti iasa

fluturas 1

05.11.2009, 23:47

este evident ca o sa incerc reteta ta!
pe blogul tau am intrat de multa vreme,ma bucur sa te intalnesc aici!

ala_oancea 1

09.11.2009, 10:05

Fluturas, sa o incerci ca este tare buna

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 00:55

gustoasa ciorbica

Geanina87 1

13.12.2013, 07:10

Imi place

abstract01 1

18.12.2013, 17:08

Aurelia 07_07 1

19.12.2013, 23:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta