Ciorba de burta

de papabundetot in Ciorbe, 15 Noi 2014 | 12021 vizualizari

COMENTARII (17)

Ina 1

15.11.2014, 18:12

Cu afumatura n-am facut, dar sigur e delicioasa

Merisor 1

15.11.2014, 18:15

Ai adus papa bun de tot?

papabundetot 1

15.11.2014, 18:17

Ina,iubi zice ca nu se simte gustul de afumatura,si ca e doar ff buna eu...nu mananc

papabundetot 1

15.11.2014, 18:18

Meri,da,cateceva de pe la papabundetot

marcela1979 1

15.11.2014, 18:21

foarte buna ciorbita ta

Merisor 1

15.11.2014, 18:21

Bunica 1

15.11.2014, 18:25

Am tot zis ca fac inainte de post,dar......o sa fac de Sf. Ion

elucubratiiculinare 1

15.11.2014, 18:44

foarte buna

MotanLaOale 1

15.11.2014, 19:04

Irina 1

15.11.2014, 19:42

ohoo, de mult n-am mai mancat o ciorba de burta!

deyutzky 1

15.11.2014, 19:53

imi place

Cris2711 1

15.11.2014, 19:58

pfff,ce pofta mi-ai facut

Gherca Daniela 1

15.11.2014, 19:58

MOKUSKA 1

15.11.2014, 22:09

foarte buna

dantes 1

16.11.2014, 08:32

Buna!

simona72 1

16.11.2014, 18:01

Tare buna!!

claudiaO 1

17.11.2014, 09:00

vreau si eu o portie cu ardei iute si smantana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta