Ciorba de perisoare

de Oana in Ciorbe, 3 Mai 2009 | 23546 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

06.05.2009, 11:35

Bella, eu fac intr-o oala mare...sa zic 4 l de apa
Masor si revin

Oana 1

06.05.2009, 13:16

Am zis bine , intra 4 l de apa in oala mea, apoi mai scade la fiert si cand se completeaza cu borsul si sucul de rosii iese oala plina
Dar merg si 3 l de apa la fiert si iese cam trei sferturi...

Oana 1

07.05.2009, 12:47

Multumesc Bella
Merg si cartofi! Si mie imi place ciorbele cu cartofi! Si mai merge pus la fiert un rasol de vitel sau porc, depinde carnea pentru perisoare de care e

Oana 1

07.05.2009, 12:47

Aa, poti acri cu zeama de varza

sandytza 1

16.06.2009, 12:59

Foarte bine arata ciorbita ta . Im place. Apropo pentru cine nu are bors lichid, sunt plicuri de cumparat de la de oetker de bors s sunt foarte bune. Eu ala il folosec iar daca nici de ala nu am , pun lamaie.

gulia 1

29.12.2011, 18:09

salut !
pare tare buna ciorba ta;eu pun in ea si o bucata de os cu ceva carne pe el, exact cum ai spus tu si o inacresc cu zeama de varza; anul acesta am o zeama de varza .... nebunie,nu altceva !cartofi pun si eu pentru ca fata mea (8 ani si un pic)e cam paralela cu painea!
la vara vreau sa incerc o ciorba de perisoare de vara, cu perisoare din ciuperci si multe legume proaspete !! abia astept
pana la vara - SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CU BUCURII

Oana 1

31.12.2011, 12:52

Multumesc si La multi ani, Un An nou Fericit!

babi5 1

12.12.2014, 20:19

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din carne de porc