Ciorba de peste

de MotanLaOale in Ciorbe, 18 Aug 2016 | 14320 vizualizari

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

01.01.2017, 19:47

tina58 1

25.03.2017, 12:06

Sorry! Eu nu o fac asa, sunt prea multe legume, aproape ca nici nu se mai simte gustul de peste. Mie-mi place borsul de peste nu ciorba de legume cu ceva peste in ea, asa ca nu folosesc decat ceapa, morcov, o rosie(nu mai mult), orez sau cartof, leustean, bors si, bineinteles, peste (capete si cozi de crap sau caras), si atunci intr-adevar simti ca mananci bors de PESTE.

laura_n 1

25.03.2017, 12:39

Tina, nu vad nicaieri reteta pe care o explici tu aici cu atata experienta. De fapt, nu vad nicio reteta postata de tine.
Aici, fiecare procedeaza dupa bunul gust, plus ca daca ai adaugat bors in zeama, BORS se numeste. Ciorba e alta mancare de peste!

MotanLaOale 1

25.03.2017, 13:51

Ce dor imi era de gospodina perfecta!

tina58 1

26.03.2017, 12:46

Pentru "laura_n" si "MotanLaOale" : Am inteles ca v-a deranjat comentariul meu; dupa Laura n-ar trebui sa comentez atat timp cat nu postez retete iar Motan ma ironizeaza ca, vezi-Doamne ma cred gospodina perfecta. Laura draga, nu am timp de facut poze si si stau sa le postez impreuna cu retetele mele, e drept ca acum vreo 3-4 ani incepusem sa le pun pe vreo doua situri dar imi lua prea mult timp asa ca am renuntat, iar tu draga Motan sa stii ca nu sunt nici pe departe gospodina perfecta pentru ca invat mereu cate ceva, asa am ajuns sa fac niste retete foarte bune, ce a fost bun am oprit ce nu am eliminat; asa inveti, prin incercari si inca mai invat. Intr-adevar ciorba poate fi acra sau nu iar supa este supa (majoritatea celor care posteaza astfel de retete sunt convinse(i) ca ciorba trebuie sa fie neaparat acra si daca nu e acra e supa). Dar ce-ar fi sa va ganditi voi putin la faptul ca s-ar putea sa am dreptate si pentru asta incercati odata sa faceti reteta mea fara sa porniti cu ideea preconceputa ca numai reteta voastra este buna.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salau cu legume